Macrorom ICT-services

  • Webservices en backoffice automatisering
  • Automatiseren is maatwerk
  • Wij verbinden techniek en functionaliteit
  • Snelle directe communicatie key voor succes
  • Inzet Open Source daar waar mogelijk

E-mail

Voor de door ons gehoste domeinen en hostingpakketten stellen wij e-mail programma's ter beschikking. Een ervan is Roundcube.

Roundcube is een web gebaseerd programma dat u overal ter wereld waar u toegang tot het internet heeft kunt gebruiken. Het programma kunt u vinden op deze locatie. Voor administratieve zaken met betrekking tot uw e-mail account(s) kunt u aanloggen met uw persoonlijke account. Dit programma kunt u HIER vinden.

Ticket maken

Zit u met een probleem waar u echt niet meer uitkomt, en u heeft hierbij hulp nodig?

Dan kunt u een ticket voor de Helpdesk aanmaken. Een team van specialisten zal dan dit probleem voor u gaan proberen op te lossen, en de oplossing ook op de Informatie en Helpdesk pagina plaatsen, zodat ook anderen hier iets aan hebben. Klik hiernaast om een ticket aan te maken. U kunt ook mailen naar support@macrorom.nl voor support. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hulp op afstand

Op uw verzoek bekijken we gezamenlijk naar het probleem op uw eigen computer.

Een snelle manier om direct uw problemen op uw computer op te lossen, of om een en ander uit te leggen over een applicatie, is d.m.v. van een directe verbinding met uw computer. Op deze manier kan snel naar de oplossing worden gezocht zodat u snel weer verder kunt gaan met uw werkzaamheden. Kies hieronder uit een van de ondersteunde besturingssystemen om een sessie te starten.


TeamViewer voor Windows
TeamViewer voor Mac OS
TeamViewer voor Linux

Liever direct contact?

Indien u liever persoonlijk uw vragen wilt stellen dan kan dit natuurlijk ook. Belt u ons gerust.

De service van Macrorom ICT-services verzekert u van continue ondersteuning bij het uitvoeren van uw ICT-werkzaamheden. De helpdesk ondersteunt gebruikers, en netwerkbeheertaken kunt u overlaten aan een specialist op dat gebied. Neemt u gerust contact op met ons zodat wij met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

I-Top Dolibarr ERP/CRM PHP MySQL .NET development  Rup Agile