Macrorom ICT-services

  • Webservices en backoffice automatisering
  • Automatiseren is maatwerk
  • Wij verbinden techniek en functionaliteit
  • Snelle directe communicatie key voor succes
  • Inzet Open Source daar waar mogelijk

Software ontwikkeling

Naast onze systeembeheer gerelateerde activiteiten houden wij ons ook bezig met het ontwikkelen van Windows en web-based software op maat. We hebben hier inmiddels al vele jaren ervaring in. Bij software op maat kunt u bijvoorbeeld denken aan het koppelen van allerlei gegevens en informatie die nu nog in verschillende bestanden en computers wordt bijgehouden. Veelal bestaat de administratie uit een aantal Excel bestanden gekoppeld met een aantal Word documenten met daarin alle gegevens over uw klanten, producten en leveranciers. Een ERP/CRM pakket aangevuld met uw specifieke wensen omtrent alle informatie over de klanten, de producten die de klant heeft afgenomen, nog in bestelling heeft en de daaraan gekoppelde voorraad en facturering levert direct voordelen op. U krijgt via een beperkt aantal handelingen meteen beschikking over alle informatie die eerst handmatig bij elkaar gezocht zou moeten worden. Wilt u meer informatie over hoe wij uw kantooradministratie kunnen automatiseren, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Website design en onderhoud

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het opzetten van websites voor het midden- en kleinbedrijf. Zoals u op de voorbeeld pagina kunt zien zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Of u nu alleen een online advertentie wilt, een complete product catalogus of uw producten ook via het internet middels een webwinkel wilt verkopen, wij kunnen het voor u realiseren tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Ook wanneer u op dit moment niet tevreden bent met uw huidige website, kunnen wij deze voor u geheel herontwerpen. Naast het ontwerpen van een website is het natuurlijk ook belangrijk deze regelmatig te onderhouden. Wij kunnen dit voor u doen. Het maakt in deze dan niet uit of uw site bij ons gehost wordt, of dat uw site al ergens anders draait. De mogelijkheden zijn echter wel groter wanneer de site ook door ons gehost wordt. Daarbij zijn de tarieven ook weer lager. Vaak wordt na het ontwerp van de website het onderhoud enigszins verwaarloosd, vaak omdat de maker van de site (vriend,familie,kennis) inmiddels wat anders doet. Wanneer u wilt dat uw huidige site weer een impuls krijgt en regelmatig onderhouden moet gaan worden, neem dan vandaag nog contact met ons op zodat uw site weer up-to-date wordt.

Serviceovereenkomsten

SEO

De serviceovereenkomsten van Macrorom ICT-services verzekeren u van continue ondersteuning bij het uitvoeren van ICT-werkzaamheden. De helpdesk ondersteunt gebruikers en netwerkbeheertaken kunt u overlaten aan een specialist op dat gebied.

Projecten & partners

Macrorom ICT-services levert de beste kwaliteit voor ICT-oplossingen binnen de afgesproken tijd en volgens de vooraf overeengekomen prijs. Wij werken regelmatig samen met verschillende marktpartijen om projecten succesvol te kunnen afronden. Wij werken samen met o.a. De Zaak Loont. De expert op het gebied van implementatie van financieĢˆle software en personeels- en salarisadministraties.

I-Top Dolibarr ERP/CRM PHP MySQL .NET development  Rup Agile